Digital Marking

Digital Marknad­sföring

Möjligheten att rikta sig mot rätt målgrupp och specifika mål gör digital marknadsföring till en överlägset lönsam och kostnadseffektiv marknadsföringsmetod.

Spela filmen

Welayer ger fantastisk service
Mina bästa verktyg för onlinemarknadsföring.

Vi gör en sökordsanalys för att studera målgruppens ordval och arbetar sen operativt med on- och off page-optimering (SEO) för att driva trafik till din webbplats via sökmotorerna.

Betald annonsering i native- eller bannerformat i exempelvis Googles displaynätverk, sociala medier, bloggar eller nyhetssajter för att bygga varumärke och trovärdighet.

Vi skapar en strategi och plan för att bygga styrka och buzz kring ditt varumärke via content marketing på Facebook, Instagram, LinkedIn och YouTube. Vi hjälper dig även med annonsering, sponsrade inlägg.

Uppsättning av konto och måluppföljning i Google Analytics, Google TagManger och Facebook Business Manager för att utvärdera och maximera effekterna av den digitala marknadsföringen.

VILKA VI HJÄLPT MED DIGITAL MARKNADS­FÖRING!

Tycker du att SEO, SEM och andra begrepp inom digital marknadsföring låter krångliga? Ta hjälp av oss! Vi har hjälpt många företag att välja vilken digital marknadsföringsmetod som passar bäst, beroende på mål och målgrupp. Se några exempel här.

Sök­marknadsföring:

Betald annonsering för att driva fler besökare till din webbplats via Google och andra sökmotorer (SEM), genom exempelvis Google Ads, Google Shopping och Bing Ads.

Nyfiken på sökmotor­optimering (SEO)?

Undersökningar visar att ungefär 80% av kunderna startar sitt köp genom att söka på Google. Det betyder att kunden kommit väldigt långt i sin köpprocess innan en kontakt tas med ditt företag. I det skedet är han påläst och har en klar uppfattning om vad han behöver.
Vi förstår kundens köpbeteende och har därför alla möjligheter att påverka honom i sitt beslut och val av leverantör. När vi vet var de potentiella kunderna finns är det enkelt att räkna ut genom vilka kanaler vi når dem och vilka mätbara mål som är lämpliga för marknadsföringen.

Lång erfarenhet

Betala för kvalificerad trafik

Welayer håller sig före kurvan med trender för digital marknadsföring. Vår framgång har gjort att vi är ledande bland våra konkurrenter med vår förmåga att förutse förändringar och innovation.

SEO Analys
90%
SEO Granskning
79%
Optimering
95%
pricing Plans

The Best Solutions for Our Clients

Please rate Stellar

0 / 5

Your page rank: